Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

panelbord trefiber skygge hvit ncs s 0502-y 200x2420mm - huntonit

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Norskprodusert rent naturprodukt
 • Bidrar til et sunt inneklima
 • Slitesterk og lettstelt
 • Ideell for innfelte down lights
 • Perfekt også i baderomstak
 • Produktinfo
 • HUNTONIT Panelbord 200mm kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. Huntonit ferdigmalte panelbord har en sterk overflate med 5 strøk maling hvorav siste strøk er vernelakk. De er enkle å rengjøre og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander enn 2400mm.

  Lydisolerende

  Huntonit ferdigmalte takplater har den samme pressede trefiberkjernen og de tette gode skjøtene som resten av Huntonit produktene. De lydisolerende egenskapene platene har gjør det vanskelig for lyd å trenge gjennom.

  Naturprodukt

  Huntonit er et naturprodukt laget av trefibermasse; variasjon i farge og utseende kan forekomme. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller batchnummer på en veggflate.

  Anbefalt av Norges Atsma- og Allergiforbund

  Det er godt dokumentert at dårlig inneklima kan forverre plagene hos personer med astma, allergi eller annen overfølsomhet. Forekomsten av disse sykdommene øker, og forskning viser at årsakene til økningen i stadig sterkere grad kan knyttes til miljøfaktorer utendørs og innendørs.

  Mennesker uten kjente allergier eller overfølsomhet kan også bli mer eller mindre syke av å oppholde seg i et dårlig inneklima. Derfor trenger vi økt fokus på hvordan vi kan sikre godt inneklima i norske bygg. Slik kan vi forebygge sykdom og hindre at de som allerede er syke, ikke får økte helseplager. (Kilde NAAF).

  Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Atsma- og Allergiforbund.

  Platene gir ingen avgassing og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

  20 års produktgaranti

  Huntonit tåler forandringer i både temperatur og fukt så bra at vi tør å gi 20 års garanti på alle Huntonit tak – også om det er benyttet i baderomstak.

  Huntonits fiberplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, under forutsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Platene er også motstandsdyktige mot store temperatursvigninger og er derfor meget god egnet til hytter som ikke er oppvarmet hele tiden. 

   


  Artikkelnr. 45405076
 • Tekniske data
 • Egenskaper med tilknyttede standarder
  Euro-brannklasse i henhold til EN 13501-1 D
  Euro-klasse for flammende dråper/partikler i henhold til EN 13501-1 d0
  Euro-røykutviklingsklasse i henhold til EN 13501-1 s2
  Fysiske egenskaper
  Bøyestyrke 15 N/mm2
  Fysiske mål
  Bredde 200 mm
  Lengde 2420 mm
  Tykkelse 11 mm
 • Dokumenter