panelbord trefiber klassisk hvit ncs s 0500n 142x2420mm - huntonit


 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

Pris fra 203,43 pr. m2 Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • HUNTONIT Panelbord 142mm leveres i forskjellige lengder og overflater og kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. Huntonit ferdigmalte panelbord har en sterk overflate og er enkle å rengjøre og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

  Lydisolerende

  Huntonit ferdigmalte takplater har den samme pressede trefiberkjernen og de tette gode skjøtene som resten av Huntonit produktene. De lydisolerende egenskapene platene har gjør det vanskelig for lyd å trenge gjennom.

  Naturprodukt

  Huntonit er et naturprodukt laget av trefibermasse; variasjon i farge og utseende kan forekomme. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller batchnummer på en veggflate.

  Anbefalt av Norges Atsma- og Allergiforbund

  Det er godt dokumentert at dårlig inneklima kan forverre plagene hos personer med astma, allergi eller annen overfølsomhet. Forekomsten av disse sykdommene øker, og forskning viser at årsakene til økningen i stadig sterkere grad kan knyttes til miljøfaktorer utendørs og innendørs.

  Mennesker uten kjente allergier eller overfølsomhet kan også bli mer eller mindre syke av å oppholde seg i et dårlig inneklima. Derfor trenger vi økt fokus på hvordan vi kan sikre godt inneklima i norske bygg. Slik kan vi forebygge sykdom og hindre at de som allerede er syke, ikke får økte helseplager. (Kilde NAAF).

  Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Atsma- og Allergiforbund.

  Platene gir ingen avgassing og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

  20 års produktgaranti

  Huntonit tåler forandringer i både temperatur og fukt så bra at vi tør å gi 20 års garanti på alle Huntonit tak – også om det er benyttet i baderomstak.

  Huntonits fiberplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, under forutsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Platene er også motstandsdyktige mot store temperatursvigninger og er derfor meget god egnet til hytter som ikke er oppvarmet hele tiden. 

   


  Artikkelnr. 52044137
 • Lenker