StartsidenVåre merker

Skruer, terrasseskruer, innfestninger m.m. - ESSVE


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Med 40 års erfaring innen innfestingsløsninger har vi i ESSVE opparbeidet oss solid kunnskap som er nødvendig for å kunne tilby sikre, trygge og smarte produkter. Vi driver kontinuerlig produktutvikling for å gjøre håndverkerens hverdag mer effektiv, og vårt brede sortiment består av produkter og tjenester som er utviklet i samarbeid med sluttkundene. ESSVE sitt brede spekter inkluderer alt fra tradisjonelle spiker til innovative løsninger for tyngre montasjer i tre, oversikt over alle betong og stål. Hele vår produktlinje baseres på kvalitet, funksjonalitet, ekspertise og tilgjengelighet.

Se også:

  • ESSDRIVE - Raskere, sterkere og ergonomisk Byggmakker

    ESSDRIVE - Raskere, sterkere og ergonomisk

    Link

Les mer om ESSVE:

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker  Byggmakker

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker

09.04.2018

Ønsker du å gå en flisefri sommer i møte på terrassen? Da anbefaler vi deg å bruke HDS fra Essve, et genialt system for skjult innfestning. Med HDS er det enklere å bygge terrasse, samtidig som terrassen får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser Byggmakker

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser

09.03.2018

– For meg som håndverker er det gøy å se et flott terrassegulv hvor du slipper å oppleve at treverket flises opp av skruer, sier tømrer Helge Rognes.

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

9 av 10 håndverkere vil ha Essbox mini Byggmakker

9 av 10 håndverkere vil ha Essbox mini

15.02.2018

ESSVE følger opp salgssuksessen ESSBOX og lanserer ESSBOX MINI. Torstein Raths fra Ditt Bygg AS på Lørenskog har testet den, og er fornøyd med det han har sett. – Skal jeg på et serviceoppdrag og ikke trenger all verdens av bokser, er den veldig fin å ta med seg.