StartsidenVåre merker

Jotun

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Jotun bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt handler om å verne verdier.

Sense

SENS er pr i dag den eneste malingserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund og kan trygt brukes av gravide. Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping. Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring. SENS maling inneholder ikke MI

 

Drygolin

Alle Jotuns eksteriørprodukter er utviklet, testet og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen.

BESKYTTELSE I ALL SLAGS VÆR
Alle eksteriørprodukter fra Jotun testes under ekstreme forhold før de godkjennes og lanseres i markedet. Store variasjoner i det norske været setter høye krav til både farge og produkter. Treverket skal beskyttes mot skadelige UV-stråler fra stekende sommersol, tåle kulde og snø, og stå imot stiv kuling og piskende regn.

OMFATTENDE TESTER
Vi tester våre malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium. Jotun har Nord-Europas største forskningslaboratorium for maling. Her jobber vi kontinuerlig og målrettet med innovasjon og produktutvikling for hele tiden å kunne tilby den beste beskyttelsen for ditt hus.

PRODUSERT I NORGE
Jotun produserer malingen i Norge. Her ligger erfaringen og kompetansen, og hele prosessen fra utvikling av nye resepter til tapping på spann er under kontroll. Slik kan du være trygg på at fargene vil opptre vakkert, og at malingene takler de værmessige påkjenningene vi vet vil komme.