StartsidenVåre merker

Kährs gulv!

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Følelsen og utseende som ubehandlet, nysaget tømmer viser disse 3-stavs gulvene med ultra matt lakk. Gulvene leveres i farger fra lyst til mørkt. Den nyskapende ultramatte overflaten minimerer refleksjoner og forsterker både gulvets farge og følelse.

Tegneprogram

Inspirasjon - Finn ditt gulv

Under kan du velge Kährs tregulv og se hvordan de forskjellige gulvene kan se ut i ulike miljøer.

Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

04.02.2021

Vi har entret et nytt år, og som alltid er det mange nye trender som påvirker hvordan vi innreder hjemmet. Dette er våre beste tips til deg som skal legge nytt gulv.

Guide til valg av tregulv: Tre er tilbake i trendbildet Byggmakker

Guide til valg av tregulv: Tre er tilbake i trendbildet

28.08.2020

Bruken av tre gir oss følelsen av noe ekte og ærlig. Det er et varmt og levende materiale som bare blir finere med tiden. Vi ser lyst ubehandlet tre, ja til og med furu vender tilbake. Da gjerne i kombinasjon med mørke treslag som eik og valnøtt.

Dette må du vite før montering av gulv Byggmakker

Dette må du vite før montering av gulv

14.02.2019

Vi ønsker selvsagt at du skal bli fornøyd med ditt nye gulv. Så hvis du skal legge det selv, er det viktig å følge disse retningslinjer og være klar over hva som skjer med tregulv ved lav luftfuktighet.

Fremtredende gulv er trendy! Byggmakker

Fremtredende gulv er trendy!

16.10.2017

De siste ti årene har vært preget av nøytrale gulv, hvite vegger og minimalistisk innredning. Nå preges derimot trendbildet av mørkt treverk, struktur og mønstre.