StartsidenVåre merker

Ryobi TTI

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy. Komplett merkevareserie som passer både profesjonelle og forbrukere. Ryobi tar nøye hensyn til gjeldende miljøkrav i utformingen av sine produkter og deltar aktivt i miljøvern, i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder, som anses for å være blant de strengeste.

Ryobi tilbyr en 3 års garanti på alle våre elektriske og batteridrvene produkter unntatt tilbehør og slitedeler. Bensindrevne maskiner leveres med 2 års garanti.
Mer informasjon kan du se garantibetingelsene i brukerhåndboken som følger med alle verktøy

ONE+

  • Dette systemet til Ryobi gjør at du kan klippe gresset, bore hull, sage tre, trimme hekker eller rengjøre bilen med bare ett ONE+ batteri.
  • Laget til deg og alle dine GDS behov i huset. Enten du skal sette opp en hylle, bygge en terrasse eller endelig får pusset opp det badet du har tenkt på lenge.
  • Har et verktøy til alle. Alt fra et vanlig GDS verktøy som bor- og skrutrekker, spesifikke verktøy til større prosjekt som sirkelsag, trimmer eller sliper. Helt opp til våre livsstil produkter som luftpumpe, vifte, radioer og så mye mer!
  • Dekker alle behovene utendørs i hagen din også! Rett og slett holder ONE+ hjemmet ditt både innendørs og utendørs i tipp- topp tilstand. 
  • Når du er ferdig med dine GDS- prosjekter, plugger du batteriet på gressklipperen og trimmer gresset. Vi har et batteridrevent verktøy til alle områdene i hagen: hekkeklipp, trebeskjæring, blåsere for rydding av blader, ugressprøyte og mye mer!
  • Velg mellom SEKS ulike batteristørrelser til arbeidsoppgavene dine. Fra batteriet vårt med den største kapasitet 5.0 Ah til den minste 1.3 Ah batteriet.

Søk etter alle One+ her

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handy venn Byggmakker

Julegavetips til en handy venn

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.

Ryobi TTI Byggmakker

Ryobi TTI

12.09.2018

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy. Komplett merkevareserie som passer både profesjonelle og forbrukere. Ryobi tar nøye hensyn til gjeldende miljøkrav i utformingen av sine produkter og deltar aktivt i miljøvern, i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder, som anses for å være blant de strengeste.

Hvordan få den perfekte hagen  Byggmakker

Hvordan få den perfekte hagen

16.05.2018

Ønsker du deg en fin hage til sommeren? Med de riktige redskapene kan du få det. Her er våre favoritter som gjør hagearbeidet til en lek!

Tar gjør-det-selv-markedet med storm Byggmakker

Tar gjør-det-selv-markedet med storm

23.03.2018

Gode verktøy er nøkkelen til suksess for både amatører og profesjonelle. Med One+-systemet fra Ryobi har du ett superbatteri til hele 70 forskjellige verktøy og hagemaskiner. Nå har du ingen unnskyldning for å ikke å bli en handyman!

Sett spikeren i kista for hammeren Byggmakker

Sett spikeren i kista for hammeren

25.04.2017

Skal du legge ny terrasse eller snekre noe nytt til uteplassen før sommeren? Her er tre smarte verktøy som gjør jobben hundre ganger enklere.

Ett batteri til alle dine verktøy Byggmakker

Ett batteri til alle dine verktøy

27.02.2013

Ryobi har laget et smart system med samme Lithium+ batteri som passer til mer enn 100 ulike elverktøy og hagemaskiner. Det er ingen grunn til å kjøpe nytt batteri hver gang du skal kjøpe et nytt verktøy.