StartsidenVåre merker

Tarkett vinylgulv!

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Starfloor Click - vinylgulv med klikksystem

Vakkert design - lett å legge

Starfloor Click er et slitesterkt vinylgulv i form av planker eller plater. Gulvet føles mykt, det er behagelig å gå på, og enkelt å holde rent.

Trendriktig klikkvinyl

Kolleksjonen spenner fra naturtro sten- og tremønstre, til spennende eksotiske designs med inspirasjon fra Marokko. 

Nyhet

En nyhet i kolleksjonen er at et utvalg av gulvene har fått en spesiell pregning på overflaten som gir et meget naturtro resultat. Disse gulvene har vi merket med PLUS.

Godt inneklima

Starfloor Click-gulvene er helt uten ftalater, og kan legges uten bruk av lim. Dette legger grunnlaget for et godt og sunt inneklima!

Lett å legge med klikk

Starfloor Click gjør det enkelt å fornye hjemmet med «et klikk». Gulvets klikklåssystem gjør at det er lett å legge uten behov for noen spesifikke verktøy eller lim. Du kan til og med legge det på toppen av et eksisterende gulv, så lenge underlaget er rett og hardt.

Finn ditt drømmegulv

Velg mellom Starfloor Click 30 og Starfloor Click 55

Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

04.02.2021

Vi har entret et nytt år, og som alltid er det mange nye trender som påvirker hvordan vi innreder hjemmet. Dette er våre beste tips til deg som skal legge nytt gulv.

Byggebransjen tar miljøansvar  Byggmakker

Byggebransjen tar miljøansvar

28.01.2021

Byggenæringen er blant bransjene som har størst klimafotavtrykk, og trenger å bli mer bærekraftig. Slik tar Byggmakker og deres leverandører ansvar.

Gode grunner til å velge et miljøvennlig gulv  Byggmakker

Gode grunner til å velge et miljøvennlig gulv

13.11.2020

Skal du legge nytt gulv? Hvis du er opptatt av mer komfort og mindre vedlikehold har du minst to gode grunner til å velge et grønt alternativ.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.