Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

glassovn list mill wifi gen3 1000w

  • Produktinfo
  • Mill panelovn list-modell med en elegant hvit glassfront og appstyring (Generasjon 3). Stilfull varmeovn som glir naturlig og vakkert inn i et hvert mderne hjem. Den lave høyden på ovnen gjør at den passer utmerket under vinduer. Kan styres med Millheat appen fra hvor som helst, slik at du enkelt kan spare både lommeboken og miljøet for unødvendig strømforbruk. Legg inn i appen hvordan en normal uke ser ut for deg og temperaturen justeres automatisk til dine behov. Appen lastes ned helt gratis i Google Play og AppStore. Panelovnen har en effekt på 1000 watt og passer rom i størrelsen 12-16 m2. H-brakett og skruer medfølger. Frostsikring, IPX4-godkjent og overopphetingsvern. Størrelse i mm (BxHxD): 1230x250x80.

    Artikkelnr. 57732693
  • Dokumenter
Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.