Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

glasspanelovn mill wifi gen3 900w

  • Produktinfo
  • Mill panelovn med en elegant hvit glassfront og appstyring (Generasjon 3). Stilfull varmeovn som glir naturlig og vakkert inn i et hvert mderne hjem. Kan styres med Millheat appen fra hvor som helst, slik at du enkelt kan spare både lommeboken og miljøet for unødvendig strømforbruk. Legg inn i appen hvordan en normal uke ser ut for deg og temperaturen justeres automatisk til dine behov. Appen lastes ned helt gratis i Google Play og AppStore. Panelovnen har en effekt på 900 watt og passer rom i størrelsen 11-15 m2. H-brakett og skruer medfølger. Frostsikring, IPX4-godkjent og overopphetingsvern. Størrelse i mm (BxHxD): 865x400x80.

    Artikkelnr. 57732572
  • Dokumenter
Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.