Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gulvovn mill 2200w max mekanisk

  • Produktinfo
  • Svært effektiv gulvovn på 2200 watt. En oppgradert versjon av den bestselgende Mill Convection-serien, med høyere watt og forbedret varmeeffektivitet. Produktets bredere struktur muliggjør maksimal oppvarming til temperaturinnstillingen er nådd. Denne svært effektive gulvovnen gir umiddelbar varme og varmer raskt opp rommet. Det stilrene og minimalistiske designet med de avrundede hjørnene gjør at den glir vakkert og naturlig inn i ethvert hjem. Ovnen er enkel i bruk og har en mekanisk termostat med 3 effektnivåer: 1000/1200/2200W. Veltesikting og overopphetingsvern er inkludert for sikker bruk. Passer rom i størrelsen: 22-30 m2. Størrelse i cm (LxHxD): 62,0x24,5x38,2. Farge: Hvit

    Artikkelnr. 57730797
  • Dokumenter
Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.