Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gulvovn konvektorovn 1200w wifi - mill

  • Produktinfo
  • Mill Convection SG1200WIFI er en svært stilfull gulvovn på 1200W med integrert WiFi. Styres fra mobilen med Millheat App som lastes ned gratis i App store og Google Play. Fortell appen hvordan en normal uke ser ut, og appen vil automatisk justere temperaturen til dine rutiner og behov. Mill Convection WiFi er utstyrt med et aluminium varmeelement som gir høy effektivitet og lav overflatetemperatur. Integrert vifte for økt varmedistribusjon og en elegant aluminiumsfot som gjør at ovnen ser ut til å sveve over gulvet. Veltesikring og overopphetingsvern.

    Artikkelnr. 52003465
  • Dokumenter
Energismarte og elegante panelovner i glass Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner i glass

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn glass som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.