Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

panelovn mill wifi gen3 600w sort

  • Produktinfo
  • Mill panelovn med en elegant sort stålfront og appstyring (Generasjon 3 WiFi). Stilfull varmeovn med avrundede hjørner og en lett buet front, som gjør at ovnen flyter i ett med veggen. Med sitt unike design som glir naturlig og vakkert inn i et hvert moderne hjem, har Mill Steel blitt et designikon i varmebrasnjen. Kan styres med Millheat appen fra hvor som helst, slik at du enkelt kan spare både lommeboken og miljøet for unødvendig strømforbruk. Legg inn i appen hvordan en normal uke ser ut for deg og temperaturen justeres automatisk til dine behov. Appen lastes ned helt gratis i Google Play og AppStore. Panelovnen har en effekt på 600 watt og passer rom i størrelsen 8-11 m2. H-brakett og skruer medfølger. Frostsikring, IPX4-godkjent for baderom og overopphetingsvern. Størrelse (BxHxD): 650x400x86. Design av Eker Design. Farge: dempet sort.

    Artikkelnr. 57732318
Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.