Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

radiator oljefykt 1000w glass

  • Produktinfo
  • Mill Oil Premium oljeradiator. Ny generasjon oljeradiator med glassfront. Makseffekt 1000W. Med sitt unike moderne design og lukkede struktur varmer Mill Oil Premium Glass 29% mer effektivt enn tradisjonelle oljeradiatorer. Den varme luften presses oppover gjennom de lukkede sidene, noe som resulterer i en hyppigere distribusjon av varme i rommet - vi kaller dette Mill Heat Boost Technology. En behagelig varmekilde som er god for inneklimaet, da ovnen hverken brenner støv eller tørrer ut luften. Med dag og nattsenking, samt overopphetingsvern og veltesikring.

    Artikkelnr. 52586198
Energismarte og elegante panelovner i glass Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner i glass

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn glass som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.