Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

radiator oljefylt 1500w dag/natt

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • Ny generasjon oljefylt radiator i et stilrent design som glir naturlig inn i ethvert moderne hjem. Med sitt unike moderne design og lukkede struktur varmer Mill Oil Premium opp et rom 29% raskere enn tradisjonelle oljefylte radiatorer. Den varme luften presses oppover gjennom de lukkede sidene, noe som resulterer i en hyppigere distribusjon av varme i rommet - vi kaller dette Mill Heat Boost Technology. En behagelig varmekilde som er god for inneklimaet, da ovnen hverken brenner støv eller tørrer ut luften. Makseffekt 1500W og tre effektnivåer. Med dag- og nattsenking som gjør at du enkelt kan tilpasse temperaturen til dine daglige rutiner. Overopphetingsvern og veltesikring for sikker bruk. Farge: hvit. Størrelse i cm (LxHxD): 34,4x65,6x26,1

    Artikkelnr. 49074896
  • Dokumenter
Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.