Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

radiator oljefylt 1500w wifi

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Ny generasjon oljefylt radiator med integrert WiFi og appstyring. Mill Oil Premium WiFi har et stilrent design som glir naturlig inn i ethvert moderne hjem. Med sitt unike moderne design og lukkede struktur varmer Mill Oil Premium opp et rom 29% raskere enn tradisjonelle oljefylte radiatorer. Den varme luften presses oppover gjennom de lukkede sidene, noe som resulterer i en hyppigere distribusjon av varme i rommet - vi kaller dette Mill Heat Boost Technology. En behagelig varmekilde som er god for inneklimaet, da ovnen hverken brenner støv eller tørrer ut luften. Makseffekt 1500W og tre effektnivåer. Med integrert WiFi-funksjon (Mill Gen 3) som gjør at temperaturen automatisk tilpasses dine daglige rutiner, slik at du unngår å kaste bort penger på strøm når du er borte eller når du sover. Overopphetingsvern og veltesikring for sikker bruk. Farge: hvit. Størrelse i cm (LxHxD): 34,4*65,6*26,1.

    Artikkelnr. 57820866
  • Dokumenter
Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.