Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

terrassevarmer gulv 2000w ulg pluss

  • Produktinfo
  • Stående infrarød terrassevarmer på 2000W. Varmeren varmer kun det den treffer (ikke luften). Med fjernkontroll med 6 varmenivåer. Revolusjonerende nytt varmerør kalt Ultra Low Glare Plus (ULG+), som reduserer lyset med 99% (og kun 5% mindre effekt enn Gold tube). Kan benyttes på 10A-kurser ved sikringstype B, gitt at ikke noe annet er koblet til kursen. Levetid varmerør: 5000 timer. Tysk-importert aluminiumsreflektor. Farge: Sort. Tåler all slags vær og er IP65 godkjent. Med Easy Fix System.

    Artikkelnr. 57231243
Energismarte og elegante panelovner i glass Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner i glass

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn glass som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.