Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

terrassevarmer 2x1000w med fjernkontroll - mill

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

  • Produktinfo
  • Terrassevarmer på 2*1000W og fjernkontroll. Produktet har karbon varmeelementet som avgir svært lite lys og som gir en behagelig varme. Veggbrakett for å montere produktet på vegg medfølger. Kan brukes på de fleste sikringer, og minimum 10A sikringer. Produktet har IP65 godkjenning, som gjør at den kan henge ute i all slags vær. Med den medfølgende fjernkontrollen kan brukeren sette på 3 ulike varmenivåer: Nederste varmer PÅ, Øverste varmer PÅ, Begge PÅ. Man kan også skru varmeren av og på med fjernkontrollen.

    Artikkelnr. 51566495
Energismarte og elegante panelovner Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.