Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

panelovn connect 1.0 500w, 40cm - nobø

Fra 1 299,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • NOBØ Varmeovn 40 cm med radiomottaker for bruk sammen med Nobø Energy Control

  Spar ytterligere på strømregningen med Nobø Energy Control

  Nobø Connect leveres med en svært nøyaktig termostat og er ferdig utstyrt med radiomottaker for effektiv strømsparing ved hjelp av vårt styresystem Nobø Energy Control.

  For enkel og effektiv strømsparing kan ovnen i tillegg tilknyttes Nobø Sense vinduskontakt som hindrer unødvendig oppvarming når vinduet åpnes. Standby-effekten er markedets laveste (mindre enn 0,5 watt), og uovertruffen termostatteknologi gjør Nobø Connect til en av markedets mest energieffektive panelovner. Ingen andre ovner på markedet holder temperaturen like nøyaktig som Nobø. Der andre ovner sliter med å holde stabil temperatur, holder Nobø ønsket innetemperatur uansett ytre forhold. Behagelig og økonomisk.

  Panelovn for fremtiden

  Nobø Connect er et godt valg for alle som vil ha en fremtidsrettet og energieffektiv ovn. Kontinuerlige oppdateringer av Nobø Energy Control gjør også at du vil ha mulighet for en topp moderne varmestyring i mange år fremover.

  Nobø Connect er tilgjengelig i både 40 cm høyde (panel) (500W, 750W, 1000W) og i 20 cm høyde (list) (750W, 1000W).

  Visste du at..

  Nobø Connect kan enkelt oppgraderes med glassfront ved bruk av våre helt nye Clip On glass (tilbehør). Våre Clip On glassfronter kommer i tre ulike farger og passer til flere av våre panelovner med topputslipp. Med Clip On glass kan du nå, med ett enkelt klikk endre design på panelovnen og gi interiøret et løft.


  Artikkelnr. 51384056
Energismarte og elegante panelovner i glass Byggmakker

Energismarte og elegante panelovner i glass

01.03.2018

Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn glass som kan fjernstyres via mobilen.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.