gassovn infravarmer fan-tastic

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

  • Svært effektiv
  • Flyttbar med hjul
  • Ingen installasjon
  • Enkel varmejustering
  • Produktinfo
  • Infrarød gassovn med elektrisk vifte. Svært effektiv oppvarmingskilde på 4,2 kW. - Godt egnet til hurtig oppvarming - Flyttbar med hjul - Høy effekt - Ingen installasjon - Med elektrisk vifte som sprer varmen Varmen avgis fra keramiske elementer og gir svært effektiv strålevarme. Ovnen har piezoelektrisk tenning. Ovnen har plass til en gassflaske på 10 kg. Enkel varmejustering. CO2-sikring gjør den sikker å bruke. Gassregluatorsett kommer i tillegg. Effekt gasselement: 1,4 - 4,2 kW Effekt elektrisk element: 0,75 - 1,5 kW. Effekt: 4,2 kW Forbruk: 110-305 g/t Mål: 40 x 40 x 72 cm Vekt: 11 kg

    Artikkelnr. 55318272
Vi brenner for ildstedet Byggmakker

Vi brenner for ildstedet

30.11.2017

Visste du at Norge er det landet i verden med flest ildsteder per husholdning? Peisen har alltid hatt en spesiell plass i norske hjerter, og for mange av oss representerer den mer enn bare en varmekilde. Peisen er et sentralt møbel i hjemmet og den skal være trendy.

Ingen pipe? Ikke noe problem! Byggmakker

Ingen pipe? Ikke noe problem!

06.10.2014

Ønsker du deg et romantisk ildsted, men mangler brannmur? En toppmontert stålpipe blir selve prikken over i’en sammen med din nye ovn eller peis. Den er enkel å montere med ferdige moduler, og hele jobben kan gjøres på en dag.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.