kokeapparat kombi for gassboks 2kw

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

  • Gode støtteben gjør at den står stabilt på underlaget
  • Foldbare holdere for god kjelestøtte
  • Kokeapparatet har en vekt på kun 0,5 kg
  • Forbruket ligger på 125 gram/time

Fra 449,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Kompakt og effektivt kokeapparat for friluftsliv, jakt og fiske. Dette kokeapparatet vil virke bedre om vinteren en apparater som plasseres oppå boksen, fordi gassboksen kan legges ned slik at man dermed får ut gass i flytende form. - Kompakt og ekkeftivt kokeapparat - Gas-flow-system som gjør at kokeapparatet brenner godt også i kaldt vær - Enkel å tenne med piezo tenning - Gode støtteben gjør at den står stabilt på underlaget - Foldbare holdere for god kjelestøtte Kokeapparatet har en vekt på kun 0,5 kg. Forbruket ligger på 125 gram/time. Passer med kjeler og kokekar med en diameter på maksimum 20 cm. For gassboks (propan/butan) med skrufeste.

    Artikkelnr. 53586165
Vi brenner for ildstedet Byggmakker

Vi brenner for ildstedet

30.11.2017

Visste du at Norge er det landet i verden med flest ildsteder per husholdning? Peisen har alltid hatt en spesiell plass i norske hjerter, og for mange av oss representerer den mer enn bare en varmekilde. Peisen er et sentralt møbel i hjemmet og den skal være trendy.

Ingen pipe? Ikke noe problem! Byggmakker

Ingen pipe? Ikke noe problem!

06.10.2014

Ønsker du deg et romantisk ildsted, men mangler brannmur? En toppmontert stålpipe blir selve prikken over i’en sammen med din nye ovn eller peis. Den er enkel å montere med ferdige moduler, og hele jobben kan gjøres på en dag.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.