Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

grillplate pyron

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 1 899,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Grillplate som er tilpasset Pyron båltønne og gjør båltønnen om til en perfekt grill. Den solide stålplaten lar deg bruke varmen nedenfra til å steke all den maten du ønsker. Platen er lett buet for å forhindre at maten faller over kanten. Kokestøtten i sentrum forhindrer at egg, pølser og co glir inn i bålet. Kokestøtten midt på platen er et stabilt stativ for gryter, vannkokere og kjeler som lar deg bruke varmen fra Pyron til å tilberede hele retter for deg og dine vennerr. Takket være de store åpningene, vil den ubegrensede ventilasjonen fremme brannen selv med kokekar på kokestøtten. Åpningen i midten av støtten lar deg også trygt legge til tre under bruk. Den trearmede støtterammen holder trygt grillplaten på bøltønnen. Les den medfølgende brukerhåndboken nøye før første gangs bruk. Detaljer: Diameter Pyron Plate (total): 57 cm Åpningsdiameter innleggelse av brensel: 13,2 cm Ytre diameter på koketoppen: 14 cm Tykkelse Pyron Plate: 6 mm Total høyde: 13 cm

    Artikkelnr. 57635075
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.