konveksjonsovn f 105 b sort - jøtul


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Produktinfo
 • På tross av sin størrelse er Jøtul F 105 en vedovn med karakter som gjør mye ut av seg. Noen av de særegne designelementene på ovnen er den store horisontale glassdøren som gir et godt innsyn til flammene. Den intuitive luftreguleringen gjør den lett å bruke. Ovnen er tilgjengelig på tradisjonelle bein og på base. Klebersteinstopp kan monteres som tilleggsutstyr. Ovnen er utviklet for å prestere optimalt på lav effekt, samtidig som den er robust nok til å ta kuldetoppene. Ovnen kombinerer strålings- og konveksjonsvarme, noe som gjør den lett å plassere og sikrer et behagelig inneklima. Den er tilgjengelig i sort lakk og hvit emalje. Tilpasset hus med lavt energibehov.

  Teknisk info:
  Vekt: ca 107 kg
  Effekt: minimum = 2,4 kW, nominell = 4,5 kW, maksimum = 6 kW
  Røykrørdimensjon: Ø125 mm
  Røykuttak: Topp og bak
  Dimensjoner: 690 x 410 x 350 mm
  Farge: sort og hvit emalje


  Artikkelnr. 51292197
 • Dokumenter
Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.

Fiks Ferdig Ovn/Peis Byggmakker

Fiks Ferdig Ovn/Peis

15.01.2018