peisovn f 167 sort - jøtul

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

 • Produktinfo
 • Jøtul F 167 karakteriseres av de store sideglassene og den elegante plasseringen på toppen av en søylefot som etter hvert har blitt et prisbelønt. Man har muligheten for å plassere en klebersteinstopp på denne ovnen, hvilket gir ekstra varmelagring og et noe annerledes uttrykk. Den er tilpasset moderne boliger og er egnet for fyring på lav effekt. Den brenner optimalt allerede fra 3 kW.

  Teknisk info: 
  Vekt: ca 140 kg
  Effekt: minimum = 3,7 kW, nominell = 5 kW, maksimum = 9 kW
  Varmekapasitet: 100 m2
  Røykrørdimensjon: Ø150 mm
  Røykuttak: Topp og bak
  Dimensjoner: 1033 x 450 x 447 mm
  Farge: sort


  Artikkelnr. 45612624
 • Dokumenter
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Peiskos er kanskje ikke det du tenker på akkurat nå, men plutselig er høsten her. Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.