Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

ovn jøtul f363 advance sort lakk

Fra 27 529,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Vår nye serie Jøtul F 360 Advance har fem hovedmodeller i støpejern som hver kan varieres slik at man selv kan bestemme mange av detaljene. Jøtul F 360 Advance serie har de nye ovnene ulike benmoduler og du kan legge til elementer som dreisett, kleber og high top for å få din favorittovn. Brennkammeret har lyse robuste brennplater med lang leve tid. En lufteventil sikrer enkel og riktig fyting. Belønningen er lavt vedforbruk, reneglass og miljøvennlig forbrenning. Jøtyl F363 Advance står på en elegant søyle som kan gjøres dreibar 360 grader. Virkingsgrad: 78% Miljøsertifisert: ren forbrenning - 40% mindre ved - lukket forbrenning.

    Artikkelnr. 54223154
  • Dokumenter
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.