Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

parafinovn flyttbar zibro 2,7kw

  • Produktinfo
  • Denne flyttbare parafinovnen fra Zibro på 2,7 kW med dobbel forbrenning er en svært effektiv og praktisk varmekilde på hytta. - Svært effektiv - Krever ingen installasjon - Enkel å ta i bruk - Luktfri med dobbel forbrenning Denne flyttbare parafinovnen egner seg godt på hytter hvor du ønsker rask oppvarming fra en pålitelig varmekilde. Du kan enkelt ta med deg ovnen fra rom til rom, den er flyttbar og krever ingen montering eller installasjon. Parafinovnen Zibro 2,7 kW passer til rom opp til 95 m3. Du kan justere varmen ned til 2,2kW. Parafinovn Zibro er enkel å ta i bruk: du vrir hovedbryteren til høyre og trykker inn tenningen. Ovnen er av aller høyeste kvalitet. Parafinovnen har en unik dobbel forbrenning som gjør bruken helt luktfri og skaper et sunt innemiljø. Ovnen har et filter som sikrer ren forbrenning som vil øke Zibroens levetid og minimalt med utslipp av gasser, og har en CO-sensor som vil øke sikkerheten ytterligere. Parafinovnen innehar en høy grad av sikkerhet med både veltesikring og overopphetingsvern. I rom med for dårlig ventilering vil ovnen automatisk skru seg av. Parafintanken har en antilekkasjeventil som forhindrer lekkasje selv når tanken holdes opp ned. Ovnen krever et D/LR20-batteri (kjøpes ved siden av).

    Artikkelnr. 52996803
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.