Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

parafinovn flyttbar zibro rc 2,4kw

  • Flyttbar
  • Effektiv varmekilde
  • Høy kvalitet
  • Zibroen oppgir 2,4kW varme
  • Enkel å ta i bruk

Fra 3 790,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Denne flyttbare parafinovnen fra Zibro på 2,4 kW er en pålitelig og effektiv varmekilde. Ovnen krever ingen installasjon. - Svært effektiv - Krever ingen installasjon - Enkel å ta i bruk En flyttbar parafinovn er det perfekte valget for deg som ønsker en ekstra varmekilde du enkelt kan ta med deg fra rom til rom. Varmeovnen er svært effektiv: Zibroen oppgir 2,4kW varme, og passer for rom på opp til 85 m3. Ovnen er enkel å ta i bruk, og krever ingen montering eller installasjon. Ovnen har et filter som sikrer ren forbrenning som vil øke Zibroens levetid. Den høye kvaliteten sørger for en luktfri forbrenning. Parafintanken rommer 4 liter som tilsvarer opp til 16 timers brenntid. Parafinovnen innehar en høy grad av sikkerhet med både veltesikring og overopphetingsvern. Ovnen er av aller høyeste kvalitet. Ovnen krever et D/LR20-batteri (kjøpes ved siden av).

    Artikkelnr. 52996792
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.