parafinovn flyttbar zibro rc 2,4kw


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

  • Produktinfo
  • Denne flyttbare parafinovnen fra Zibro på 2,4 kW er en pålitelig og effektiv varmekilde. Ovnen krever ingen installasjon. - Svært effektiv - Krever ingen installasjon - Enkel å ta i bruk En flyttbar parafinovn er det perfekte valget for deg som ønsker en ekstra varmekilde du enkelt kan ta med deg fra rom til rom. Varmeovnen er svært effektiv: Zibroen oppgir 2,4kW varme, og passer for rom på opp til 85 m3. Ovnen er enkel å ta i bruk, og krever ingen montering eller installasjon. Ovnen har et filter som sikrer ren forbrenning som vil øke Zibroens levetid. Den høye kvaliteten sørger for en luktfri forbrenning. Parafintanken rommer 4 liter som tilsvarer opp til 16 timers brenntid. Parafinovnen innehar en høy grad av sikkerhet med både veltesikring og overopphetingsvern. Ovnen er av aller høyeste kvalitet.

    Artikkelnr. 52996792
Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.

Fiks Ferdig Ovn/Peis Byggmakker

Fiks Ferdig Ovn/Peis

15.01.2018