Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vedovn nordic 7 air - varde

Fra 12 490,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • VARDE Nordic 7 AIR – Effektiv peisovn i stilrent design. VARDE Nordic 7 AIR er en effektiv peisovn i stilrent nordisk design med slanke avrunnede former, hvor funktionalitet og forbrenning er i øverste klasse. Ovnen er enkel å betjene og rengjøre.

   

  Sideglassene og den store glassdøren, gir et flott innsyn til flammene fra flere vinkler. En peisovn som står som et flott møbel, selv når det ikke er i bruk.
  Peisovnen er produsert med et helsveiset brenn kammer i kvalitetsstål, som er beskyttet av støpejern og vermiculite. Ovnens mest utsatte deler som fyrrist og røyk stuss, er produsert i massivt støpejern, som sikrer lang levetid.
  Konvektionssystemet gjør at den kjølige luften dras inn i bunn, varmes opp – og kommer ut i toppen av ovnen. Dette sikrer en god luftsirkulasjon, og varmen fordeles bedre i rommet.
  VARDE Nordic 7 AIR er forberedt for tilkobling av eksternt luft, for optimal forbrenning og bedre inneklima. Ovnen er perfekt til lavenergihus, og hus som er ekstra tette. 

  VARDE Nordic 7 AIR er miljøvennlig peisovn.
  Alle vedovner fra Varde er CO2 nøytrale, hvilket betyr at du får en ovn som utnytter veden så effektivt at forurensningen er minimal, og oppfyller de strengeste miljøkravene i Europa. Virkningsgraden på VARDE Nordic 7 AIR er på 82%, som betyr at 82% av veden utnyttes.

  Perfekt til opvarmning av 45-120 m2

  Artikkelnr. 57104142
 • Spesifikasjoner
 • Virkningsgrad 82 %
  Energiklasse A+
  Røykgassdata 298°C ved 20°C, 12 pa.
  Utvendige mål (HxBxL): A x B x C 102x51x44 cm
  Brennkammer (HxBxL): 36x31/39x25 cm
  Vedlengde 28 cm
  Vekt 104 kg
  Monteringshøyde topp:  85 cm
  Bakkant til midt på røykstuss:  16.5 cm
  Monteringshøyde topp: F 99.5 cm
  Møbleringsavstand 80 cm
  Avstand til brennbart materiale: Bag = 18 cm. Sider = 45 cm
  6.2 kW (4-8 kW) ≈ 45-120 m2  
 • Dokumenter
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.