Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

varmluftsvifte varmedrevet airflow 912 - wallas

  • Produktinfo
  • Airflow 912 er en helt ny varmedrevet vifte med en unik teknisk løsning som gir enda bredere spredning av varmen! - Svært god varmespredning - Stillegående - Strømløs En svært smart og effektiv varmevifte som drives av varmen fra din ovn. Stille og effektivt sprer den varmen til andre deler av rommet og gir en behagelig og jevn varmekomfort. Viften går helt av seg selv og krever ingen batterier eller kabler. Det unike med Airflow 912 er at den er utstyrt med ytterligere en motor som kan svinge viftebladene sidelengs. Det innebærer en enda bredere og mer effektiv spredning av varmen. Produsert av høykvalitets aluminum. Antall vifteblader: 3 Arbeidstemperatur: 65- 345 grader Luftstrøm: 250 m3/h (X2) Mål: 178 x 121 x 284 mm Vekt: 1 kg

    Artikkelnr. 51247560
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.