Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

fjernstyring sikom gsm 12a+

Fra 5 590,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Sikom GSM 12A+ er en styringsenhet beregnet for 12V. Den er en universell styring med mange bruksområder. Med styring av to stk releutganger samt egen datautgang egner den seg til styring av eldre Wallasovner, påslag av vekselrettere, styring av bomløsninger, trafikklys, skilt mm. Med 2 innebygde releer, 2 innganger for kablede temperaturfølere 2 innganger for kablede alarm-detektorer og lavt strømtrekk er den veldig anvendelig der det ikke er innlagt strøm. En bestselger for hytter med solcellepanel og 12V. Releene på GSM 12A+ kan brukes som brytere (AV/PÅ) , i tillegg puls- og timerstyring av releene. GSM 12A+ kan styre mange av hytteovnene med 12 volts drift som er på markedet i dag. Eksempler på ovner som kan bruke GSM 12A+ til fjernstyring er Wallas og Cami. 12A+ er spesialtilpasset nyere Wallas ovner med styrepanel, og gir full kontroll over ovnen via en digital tilkobling. Eldre Wallas-ovner kan styres med rele på 12A+. Utbygging 12A+ kan kun brukes med kablet tilbehør. Med 2 innganger for kablede temperaturfølere og 2 innganger for kablede alarmdetektorer er det begrenset hvor mye den kan bygges ut, men vi har følgende tilleggsprodukter for GSM 12A+: - Temperaturfølere, kablet type - Bevegelsesdetektor, kablet type - Branndetektor, kablet type - Magnetkontakt, kablet type Lokalstyring GSM 12A+ kan styres lokalt med brytere for releene. GSM 12A+ styres enkelt med SMS-kommandoer. Innhold i pakken 1 stk Sikom GSM 12A+ 1 stk GSM antenne 1 stk Temperaturføler 4 meter, kablet Bruksområder - Hytte / Fritidsbolig - Kjøretøy / Campingvogn - Båt - Fjernstyring av batteri/solcelle-drevne radio-repeater/ peilesystemer. Sparer strøm ved å slå av disse når de ikke er i bruk - Alarmoverføring, overvåkning.

    Artikkelnr. 44219382
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.