Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

ventil slim hj v 766x547x90 hvit

  • Stilig ventil til bygging av peis
  • Meget høy kvalitet med flott finish
  • Moderne men samtidig tidløst design
  • Gir riktig konveksjonsflyt
  • Ulike str - både rette og hjørne

Fra 2 690,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Stilige ventiler til bygging av peis. Vår Slim-serie finnes i ulike størrelser - både rette og hjørneventiler. Disse ventilene er av meget høy kvalitet og har et moderne med samtidig tidløst design som passer perfekt inn i de fleste hjem. De har en flott finish og leveres i sort, hvit og stål. Ved bygging av peis så trenger man ventiler både oppe og nede for å få luften til å strømme igjennom. De forskjellige peisinnsatsene har ulike krav til hvor mye luft de trenger. Man kan bruke 1-2stk oppe og nede ut i fra hvilket krav peisen har. Installeres ventilen over peisen skal luftinntaket på ventilen vende nedover og installeres den under peisen skal luftinntaket vende opp. Dette vil gi riktig konveksjonsflyt av luften. Ventilene felles inn i brannurplatene. Lakkert med pulverlakk Materiale: Stål Type: Hjørne Dimensjoner: 766mm X 547mm X 90mm Luftkapasitet: 600 cm2 Leveres komplett med innmuringskassett.

    Artikkelnr. 55281535
  • Dokumenter
Ny peis? Disse to er våre favoritter Byggmakker

Ny peis? Disse to er våre favoritter

06.07.2020

Vi har sjekket ut nyhetene fra Jøtul og tatt med oss noen hete tips til deg som vurderer å fornye ildstedet.

Ny vedovn – bedre for miljøet Byggmakker

Ny vedovn – bedre for miljøet

17.06.2019

Det beste du kan gjøre for å minske den lokale luftforurensningen, er å bytte ut din gamle vedovn med en rentbrennende ovn. Spesielt på kalde vinterdager er dette et problem i mange norske byer.

Slik sjekker du om veden er tørr Byggmakker

Slik sjekker du om veden er tørr

18.01.2019

Har du kjøpt ved som er vanskelig å fyre opp? Det er rett og slett veldig irriterende når du må bruke både 3 og 4 ganger på å forsøke å få fyr i peisovnen. Vi lover at hvis du bruker Zalo-testen, fyrer det på første forsøk neste gang.