vannpumpe nedsenkbar seaflo 16 ltr

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Fra 349,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • En god, og driftsikker nedsenkbar pumpe for 12 volt, 16 liter/minutt. - Stillegående og vibrasjonsfri - Helkapslet for lang levetid - Lav vekt, enkel installasjon - Tåler ferskvann og saltvann Spesielt godt egnet sammen med vannkran Style, Deluxe, eller dusjpakke med elektrisk bryter. Kontinuerlig dirftstid 30 minutter. Kapasitet: 16l/min Mål: 106 x 48 x 40 mm Pumpetype: Nedsenkbar Strømforbruk: Max 4A Suge/løfte høyde: Max løft 6 meter Vanntilkobling: 12 mm slange Vekt: 0,24 kg

    Artikkelnr. 51908901
Vi brenner for ildstedet Byggmakker

Vi brenner for ildstedet

30.11.2017

Visste du at Norge er det landet i verden med flest ildsteder per husholdning? Peisen har alltid hatt en spesiell plass i norske hjerter, og for mange av oss representerer den mer enn bare en varmekilde. Peisen er et sentralt møbel i hjemmet og den skal være trendy.

Ingen pipe? Ikke noe problem! Byggmakker

Ingen pipe? Ikke noe problem!

06.10.2014

Ønsker du deg et romantisk ildsted, men mangler brannmur? En toppmontert stålpipe blir selve prikken over i’en sammen med din nye ovn eller peis. Den er enkel å montere med ferdige moduler, og hele jobben kan gjøres på en dag.

Si farvel til trauste panelovner Byggmakker

Si farvel til trauste panelovner

14.11.2013

Hittil har panelovner hatt én funksjon: å holde oss varme. Og det var det. Med økt fokus på elegant og stilrent design kan vi endelig være stolte av å ha panelovnene fremme og la de bli et fullverdig medlem av interiøret vårt.