Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

baderomsvifte vario wifi

 

Fra 3 590,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Vario WiFi er en baderomsvifte med meget lavt lydnivå, automatisk fuktstyring og kontinuerlig grunnventilasjon som gir en god ventilasjonsløsning for bad og våtrom. Viften er effektiv med høy kapasitet og lavt energiforbruk. Fleksibel installasjon. Vario WiFi kan monteres både horisontalt og vertikalt og både tak og vegg. Det medfølger stuss for både Ø100 og Ø125 mm kanal. Enkelt renhold. Vario WiFi har uttagbar vifteenhet slik at det er enkelt å rengjøre viften og innvendig i kanalen. Vario WiFi har også integrert termostat og kan brukes som varmeflytter for overføring av overskuddsvarme fra et varmt rom til et kaldt rom. Viften er klar til bruk fra fabrikk, men det er også mulighet til å tilpasse en rekke funksjoner. Dette gjøres enkelt via WiFi og egen app. Funksjoner som kan velges/tilpasses: Kontinuerlig grunnventilasjon/behovstyrt ventilasjon, hastighetsregulering, timere for forsinket start og ettergangstid, automatisk/manuell fuktstyring, termostat (ved bruk som varmeflytter).

    Artikkelnr. 56449960
  • Dokumenter
Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang Byggmakker

Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang

20.08.2021

Å montere isolasjon er enkelt, rimelig og miljøvennlig. Med et varmere hus blir også strømregningen lavere, så dette er oppussing du kan tjene penger på over tid. Men hvilke typer isolasjon finnes, og når skal du bruke dem? Og hva kan du gjøre selv?

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet Byggmakker

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet

11.02.2020

God ventilasjon på kjøkkenet er avgjørende for et sunt inneklima. Det finnes flere løsninger, men en av dem skiller seg tydelig fra de andre.

Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.