Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

fordelingsboks stål ø75x6

Fra 4 590,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Fordelingsboks stål Ø75x6. For tilkobling av maks 6 stk Ø75 kanaler. For tilluft og avtrekk. Tilkobling aggregatside er Ø160 mm. Med innvendig lydisolering. Inntak/uttak mot festemuffe tettes med medfølgende pakning. Festemuffer for kanal art.nr: 117411 og pakning for tetting mot kanal art.nr: 117417 bestilles separat. Inntak/uttak som ikke brukes forblendes med lokk m/pakning, art.nr: 117413, bestilles separat Med integrerte festeører. Materiale alusinkbelagt stål.

    Artikkelnr. 55831262
  • Dokumenter
Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang Byggmakker

Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang

20.08.2021

Å montere isolasjon er enkelt, rimelig og miljøvennlig. Med et varmere hus blir også strømregningen lavere, så dette er oppussing du kan tjene penger på over tid. Men hvilke typer isolasjon finnes, og når skal du bruke dem? Og hva kan du gjøre selv?

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet Byggmakker

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet

11.02.2020

God ventilasjon på kjøkkenet er avgjørende for et sunt inneklima. Det finnes flere løsninger, men en av dem skiller seg tydelig fra de andre.

Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.