Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kappe tynn vegg grå roomie one/eq 2

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Beskytter mot regn og fremmedpartikler
  • For tynne vegger
  • Pulverlakkert aluminium
  • Enkel montering
  • Produktinfo
  • Utvendig kappe som hindrer regn og fremmedlegemer å trenge inn i kanalen. Passer til romventilatorer Roomie One og Eq 2. Brukes når veggen ikke dekker kanalens minimumslengde. Ved bruke av denne kappen kan kanalen være 100 mm lengre enn veggtykkelsen. Materiale: Lakkert stål. Farge grå. Front på kappe tas enkelt av slik at bakstykke kan skrus fast i vegg.

    Artikkelnr. 51949834
Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet Byggmakker

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet

11.02.2020

God ventilasjon på kjøkkenet er avgjørende for et sunt inneklima. Det finnes flere løsninger, men en av dem skiller seg tydelig fra de andre.

Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor? Byggmakker

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor?

04.07.2019

Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing av bolig, men mange glemmer å ta hensyn til ventilasjon. Her er løsningen som kan gi deg friskere luft og et friskere liv.