Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

luftbeh.aggregat k2 rel hvit 350w

  • Produktinfo
  • For plassering i kjøkken over komfyr. Passer til leiligheter, hybelleiligheter, rekkehus og småhus. Luftbehandlingsaggregat med integrert kjøkkenhette og høyeffektiv roterende varmegjenvinner. Balansert ventilasjon. Kjøkkendel med effektiv fjerning av matos. Et av markedets mest stillegående. Lyd lavere enn 30 dB(A) (LpA) ved 126 m³/h og 100 Pa kanaltrykk. Temperaturvirkningsgrad i varmegjenvinner minimum 70%, spesifikk vifteeffekt i ventilasjonsanlegg (SFP) lavere enn 2,5.Driftssikker også i kulde. Ved valg av modbusadapter (art.nr. 111647) som tilbehør gis det mulighet for kommunikasjon via modbusModerne og funksjonell design.Plassering i kjøkken. Hvit eller sølvfarget.

    Artikkelnr. 46060363
Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet Byggmakker

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet

11.02.2020

God ventilasjon på kjøkkenet er avgjørende for et sunt inneklima. Det finnes flere løsninger, men en av dem skiller seg tydelig fra de andre.

Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor? Byggmakker

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor?

04.07.2019

Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing av bolig, men mange glemmer å ta hensyn til ventilasjon. Her er løsningen som kan gi deg friskere luft og et friskere liv.