luftbeh.aggregat k2 rel hvit

  • Produktinfo
  • For plassering i kjøkken over komfyr. Passer til leiligheter, hybelleiligheter, rekkehus og småhus. Luftbehandlingsaggregat med integrert kjøkkenhette og høyeffektiv roterende varmegjenvinner. Balansert ventilasjon. Kjøkkendel med effektiv fjerning av matos. Et av markedets mest stillegående. Lyd lavere enn 30 dB(A) (LpA) ved 126 m³/h og 100 Pa kanaltrykk. Temperaturvirkningsgrad i varmegjenvinner minimum 70%, spesifikk vifteeffekt i ventilasjonsanlegg (SFP) lavere enn 2,5.Driftssikker også i kulde. Ved valg av modbusadapter (art.nr. 111647) som tilbehør gis det mulighet for kommunikasjon via modbusModerne og funksjonell design.Plassering i kjøkken. Hvit eller sølvfarget.

    Artikkelnr. 44033946
Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor? Byggmakker

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor?

04.07.2019

Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing av bolig, men mange glemmer å ta hensyn til ventilasjon. Her er løsningen som kan gi deg friskere luft og et friskere liv.

Mange boligeiere og proffer slurver med ventilasjon Byggmakker

Mange boligeiere og proffer slurver med ventilasjon

15.02.2018

Lavere strømutgifter og mindre gjennomtrekk er to av de største driverne for å rehabilitere eldre eneboliger. Mange huseiere opplever likevel at inneluften blir dårligere etter oppgraderingen fordi ventilasjonen i boligen er for dårlig.