Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

renselokk isolert ø160

  • Produktinfo
  • Uisolert eller isolert renselokk, for tilgang ved rengjøring av kanaler, med nedfellbart håndtak som passer utenpå kanalnippelen. Nedfellbart håndtak i stål. Det uisolerte renselokket er utstyrt med foring for bolt og bajonettfatning for sikrere feste i kanaler med overtrykk. Det isolerte renselokket holdes på plass av klips som klemmer mot produktet lokket monteres i.

    Artikkelnr. 53372506
  • Dokumenter
Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet Byggmakker

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet

11.02.2020

God ventilasjon på kjøkkenet er avgjørende for et sunt inneklima. Det finnes flere løsninger, men en av dem skiller seg tydelig fra de andre.

Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor? Byggmakker

Synes du inneklimaet er for dårlig der du bor?

04.07.2019

Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing av bolig, men mange glemmer å ta hensyn til ventilasjon. Her er løsningen som kan gi deg friskere luft og et friskere liv.