Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vifte 18v one+ r18f-0

Ryobi

Fra 2 029,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Gulvvifte 18V. 45cm vifte gir utmerket luftflyt og er derfor ideell for store rom. 3 hastigheter for rask nedkjøling eller maksimal driftstid - 1400/1700/2500 m3/h. Hardført metalldesign for holdbarhet og justerbar rotasjon for å kunne sikte luftflyten akkurat hvor den trengs. Leveres uten batteri og lader. En del av ONE+systemet.

    Artikkelnr. 56644257
  • Dokumenter
Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang Byggmakker

Isolasjon – gode tips og råd før du setter i gang

20.08.2021

Å montere isolasjon er enkelt, rimelig og miljøvennlig. Med et varmere hus blir også strømregningen lavere, så dette er oppussing du kan tjene penger på over tid. Men hvilke typer isolasjon finnes, og når skal du bruke dem? Og hva kan du gjøre selv?

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet Byggmakker

Ventilasjon: Derfor bør du prioritere kjøkkenet

11.02.2020

God ventilasjon på kjøkkenet er avgjørende for et sunt inneklima. Det finnes flere løsninger, men en av dem skiller seg tydelig fra de andre.

Slipp vinteren inn! Byggmakker

Slipp vinteren inn!

27.11.2019

Åpne vinduer er ikke det første du ønsker en kald vintersdag. Samtidig kan mangel på ventilasjon være faretruende for helse og trivsel dersom det ikke tas på alvor.