Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

munnbind iir blå 50stk i pakken

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • "Zogear kirurgisk munnbind type IIR er en ansiktsmaske som er ment å dekke nese og munn for å minimere forekomsten av kryssinfeksjon i kirurgiske og medisinske miljøer. Munnbindet er laget av 3-lags non-woven og melt-blown materiale med en integrert metallstrimmel over nesen. Munnbindet er væskeavvisende. Bakteriell filtreringseffektivitet (BFE) >98 %. Gode pusteegenskaper. CE-merket og registrert som medisinsk utstyr. Produsert i henhold til standarden EN 14683:2019 type IIR. Farge: Blå. Mål/størrelse: 175 x 95 mm. Ikke steril. Kirurgiske munnbind er kun beregnet for engangsbruk. Unngå å ta på munnbindet under bruk. Bruksanvisning: 1. Rengjør hendene. 2. Ta tak i ørestrikkene og plasser munnbindet over nese og munn. Blå side vendes ut. 3. Fest strikkene bak ørene, og påse at den øverste kanten ligger over neseryggen, og den nederste kanten ligger under kjeven. 4. Tilpass nesebøylen over nesen ved å klemme på hver side av neseryggen. 5. Kontroller at kantene på munnbindet ligger tett mot huden."

    Artikkelnr. 57872462