K-Rauta-hero-banner

Ledige stillinger

Vil du jobbe med oss i Byggmakker?

Suksessoppskriften til Byggmakker er menneskene bak byggevarene. Hver dag jobber vi for å skape gode handleopplevelser for våre kunder. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å bygge landet på en bærekraftig måte.

Hos oss er menneskene i sentrum – både medarbeidere og kunder, og dette gjenspeiles i våre arbeidsprinsipper; vise vei, ta ansvar, holde det vi lover, være åpen, ærlig og direkte. Sammen skaper vi tusenvis av gode handleopplevelser hver dag. Vil du bli en del av oss?

Se her for ledige stillinger.

Se her for ledige stillinger i Byggmakker på FINN

Byggmakker som arbeidsplass

I Byggmakker har du mange muligheter.

Det er ingen hemmelighet at det er menneskene som gjør en bedrift bra – derfor er vi i Byggmakker spesielt opptatt av nettopp dem, menneskene. 

Som medarbeider hos oss skal du glede deg til å gå på jobb. Du skal jobbe hardt – både alene og i team, men du skal også ha det morsomt. Du skal lære nye ting og ha muligheten til å utvikle deg. 

I Byggmakker har du også mange arbeidsmuligheter. Vi er et stort firma og hos oss jobber både selgere, ledere, logistikkmedarbeidere, administrativt personell, deltidshjelper og mange flere. Bredden i stillinger gjør at vi trenger bred kompetanse og mennesker med forskjellig erfaring. Dette gjør også at mulighetene for karriere hos oss er store.