BM Portalen

Logg inn her

FiksFerdig partner

Logg inn her

Hvordan bli proffkunde

Kunderegistrering

Felles ERP system for Byggmakker Handel AS

Som en del av vår forenkling og restrukturering av virksomheten vil vi samle alle egeneide Byggmakker selskaper i Norge på en felles ERP løsning. Byggmakker Handel går nå stegvis over til Byggmakker CF sin ERP løsning. Byggmakker CF og Byggmakker handel fusjonerer 1. april.

For deg som kunde av Byggmakker Handel AS vil det under overføringene komme noen få justeringer som du bør vite om:

BM Portalen: BM portalen vil for det meste se helt lik ut for deg som kunde, med noen unntak;

  • Brukere: Når varehuset man er tilknyttet går over til nytt system vil brukerne i BM portalen få en mail om nytt passord til portalen. Etter dette tidspunktet vil man kun ha mulighet til å handle når man logger seg inn med det nye passordet som man har fått tilsendt.

  • Handlelister og tilbud: gamle handlelister og tilbud vil forsvinne når Bygg makker bytter system. Det vil likevel være mulig å logge seg inn med det gamle passordet sitt for å se tidligere handlelister og tilbud. Disse kan eksporteres ut i Excel-lister og lastes opp igjen i BM portalen når du har logget deg inn med nytt passord.

  • Prisfiler: prisfilene man kan få fra BM portalen vil se litt annerledes ut, men vil oppfylle kravene til de aller fleste. Filen man vil få ut etter overgangen til nytt system vil være en 5001.txt fil, med informasjon om pris på alle varer man har en avtale på. Dersom man ønsker å få denne filen inn i et Excel-ark trenger man kun å endre slutten av navnet på filen til .txt til .csv

Faktura: Vi endrer dag for utfakturering fra tirsdag til mandag og avviker ved månedslutt. Det vil i tillegg bli noen endringer på fakturalayout.

Kundenummer: Man vil få nye kundenummer ved overgangen og hovedregelen er at man får 47 foran sitt gamle kundenummer i Byggmakker Handel. Dersom man har kundeforhold i begge selskaper vil det være kundenummer fra Byggmakker CF som gjelder.

Kundebetingelser: Dine kundebetingelser og kundekontakt vil beholdes etter ERP overgangen, og du vil få mulighet til å handle på flere Byggmakker-butikker med samme betingelser.

Har du spørsmål utover dette så ta kontakt med din lokale proffselger.

varehus erp bytte

Byggmakker kårer Årets lærling

Proff-Aarets-laerling-konkurranse-2023--540x400

Rekruttering og utdanning er viktig for utviklingen av byggebransjen. Byggmakker slår derfor et slag for dyktige byggfaglærlinger. For niende året på rad utfordrer vi våre proffkunder til å nominere sine dyktigste lærlinger. Vi kårer en vinner innenfor hver region i landet som vinner heder, hære og verktøy til en verdi av kr 10.000,-

Hvem kan delta?

Du som er faglig leder, mester eller svenn kan nominere din eller dine lærlinger. Konkurransen er åpen for lærlinger på byggfag: Murerfaget, tømrerfaget, betongfaget, overflateteknikk eller annet.

Hvordan delta?

Nominer dine dyktigste lærlinger ved å skrive en kort redegjørelse som forteller hvordan lærlingen oppfyller kriteriene: Faglig interesse, kreativitet, egenutvikling og arbeidsinnsats. I tillegg må du laste opp et bilde av lærlingen. Har du lærlinger og vil lese mer om konkurransen?

Les mer om konkurransen og nominer din lærling her!

Profflevering-GA7A8118---1200x800

PROFF LEVERING

Proffbyggeplass---GA7A4742---1200x800

PROFF BYGGEPLASS

proffprosjektering-GA7A0111---1200x800

PROFF PROSJEKTERING

proffbyggsystemer-pretak-takstoler---1200x800

PROFF BYGGSYSTEMER

proffoversikt-815A6212---1200x800

PROFF OVERSIKT

proffmiljoogbarekraft-GA7A4983---1200x800

PROFF PÅ MILJØ OG BÆREKRAFT

Les artikler og guider for proffen her

PROFF PARTNER

Som proffkunde i Byggmakker blir du en del av vårt fordelsprogram, hvor du får tilgang til blant annet:

- Kurs og opplæring.

- Juridisk rådgivning.

- Håndverkerforsikring.

proffpartner--GA7A6224---1200x800

PROFF TIPS & RÅD

proff tt hero 800x800

Tekniske Tjenester - en mer effektiv hverdag for deg som er proff

Byggmakkers Tekniske Tjenester sørger for trygg og lovlig boligbygging og gir bedre inntjening. Bli kjent med tjenesten og frigjør tid for din bedrift.

Les mer
proff logistikk hero 800x800

God logistikk øker effektiviteten og lønnsomheten din

La Byggmakker ta ansvaret for logistikken og bruk verdifull tid på det som faktisk er viktig for din bedrift.

Les mer