StartsidenTips og rådInspirasjon

Drømmen om en vedlikeholdsfri terrasse


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Begynner du også å bli lei av å måtte olje eller beise terrassen hvert eneste år? Det finnes et helt vedlikeholdsfritt alternativ.

Terrassegulvet Fiberon fra Hardstuff er laget av slitesterkt komposittmateriale. Dette innebærer at det verken råtner, fliser eller endrer farge. I tillegg kan gulvene monteres enkelt med klips og skruer.

– Fiberon er verdensledende i utviklingen av terrassebord i kompositt. Terrassegulvene deres er produsert etter strenge amerikanske standarder og består nesten utelukkende av resirkulerte materialer – halvparten i plast og halvparten i trefiber, forteller Tor Ivar Frey i Interplywood, som leverer de amerikanskproduserte Fiberon-produktene i Norge.

Nytt av året er for øvrig Cortex, et smart monteringssystem for Fiberon terrassebord som er beregnet på steder hvor du ikke kommer til med klips. Pluggene fås i samme farge som terrassebordet.

SE VÅRT UTVALG AV TERRASSEBORD HER

OM FIBERON:

Leveres i lengder på 244, 366 og 488 cm.
Har også rettkant bord til avslutninger og innramming.
CC-avstand bjelkelag: 40 cm.
Hardstuff leverer relevant tilbehør, som klips og skruer, for innfesting mellom bordene uten behov for drilling eller synlige skruer.

OPPTIL 25 ÅRS GARANTI
Den unike overflaten på Fiberon, som kalles Permatech, beskytter hvert enkelt terrassebord og gir en tilnærmet ugjennomtrengelig overflate på terrassen din. Dette betyr at det ikke er noen eksponerte organiske overflater som blir utsatt for vær og vind.

Permatech er en patentert løsning som Fiberon er alene om i markedet. Det er opptil 25 års farge- og flekkgaranti på produktene som leveres med Permatech-overflaten.

– Fiberon har blitt svært populært i USA, der produktene blant annet selges av verdens største byggevarekjede, Home Depot. Også her hjemme har markedet vokst de seneste årene. Fiberon har vært markedsleder i Norge de 10 siste årene, og er meget godt egnet for norsk klima, sier Frey.

Produktene leveres nå i tre kolleksjoner, med til sammen ti kombinasjoner av farge og finish. De grå fargene er mest populære i Norge, men også brunt begynner å selge bra. Selve finishen utvikles stadig, og de siste generasjonene har en meget naturtro overflate.

– Fiberon er mer enn et terrassegulv – det er en vedlikeholdsfri tilværelse, avslutter Frey.

3 TIPS FOR MONTERING:

  1. Det er anbefalt å montere Fiberon med rammer rundt. På denne måten unngår du skjøter i lengderetningen. Dette ser også estetisk bedre ut og gir terrassen et «strammere» uttrykk.
  2. Husk å sørge for lufting rundt og under terrassen. Er det ikke tilstrekkelig lufting, blir klimaet over og under ulikt, og dette kan skape problemer.
  3. God planlegging er viktig! Før du starter bør du tenke gjennom og tegne opp terrassen, bjelkelaget og avslutninger, i tillegg til å beregne endebord og skrueforbruk.

Besøk nettsidene til Hardstuff for flere gode tips og ideer

Fiberon er mer enn et terrassegulv

Det er en vedlikeholdsfri tilværelse. - Tor Ivar Frey i Interplywood

Planlegger du oppussing?  Dette kan du få gjort hjemme nå Byggmakker

Planlegger du oppussing? Dette kan du få gjort hjemme nå

03.04.2020

Våren er tid for oppussing, hagearbeid og uteprosjekter. Men hvilke oppgaver bør du prioritere akkurat nå – og hvilke forholdsregler bør du ta hjemme hos deg?

Hvordan lage plantehylle selv Byggmakker

Hvordan lage plantehylle selv

01.04.2020

La deg inspirere — skap en grønn oase ute. Enten du har en stor terrasse eller liten balkong - elsker å dyrke urter eller er glad i fargerike blomster er dette kanskje helgens DIY-prosjekt for deg?

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.