StartsidenTips og rådInspirasjon

Ett batteri til alle dine verktøy

Ryobi har laget et smart system med samme Lithium+ batteri som passer til mer enn 70 ulike elverktøy og hagemaskiner. Det er ingen grunn til å kjøpe nytt batteri hver gang du skal kjøpe et nytt verktøy.

One+ systemet består av et rikholdig utvalg av basisverktøy som dekker de fleste behov for hobbysnekkeren: drill, vinkelslipere, slagbor, kompressor og mye mer. Systemet er basert på et oppladbart batteri som kobles på det verktøyet du skal bruke og som er kompatibelt med alle One+ verktøyene.

Ingen ledninger og du slipper å betale for nytt batteri hver gang du kjøper et nytt verktøy. Litiumbatteriene har større kapasitet og en praktisk fire-trinns ladeindikator som viser gjenværende energi ved 100, 75, 50 og 25 prosent, slik at du vet når det er på tide å lade opp.

SE VÅRT UTVALG AV BATTERIVERKTØY HER

One+ hagemaskiner er kompatibelt med samme batteri og serien har alt som kreves for å holde orden i hagen: fra gressklippere og grensager til løvblåsere.

Alt til hobbysnekkeren. Har du ambisjoner om mer enn et verktøy? Invester i et batteri med ekstra høy kapasitet som passer til alle dine verktøy. Enkelt og greit!

Enklere å få jobben gjort. Gode verktøy er gull verdt. Her ser du en praktisk overfreser fra Ryobi.

Kombisett. Du kommer langt med dette håndtverkersettet fra Ryobi som inneholder bor-/skrutrekker, sirkelsag, stikksag, 2 stk. LITHIUM+-batterier, hurtiglader og praktisk veske.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.

Ryobi TTI Byggmakker

Ryobi TTI

12.09.2018

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy. Komplett merkevareserie som passer både profesjonelle og forbrukere. Ryobi tar nøye hensyn til gjeldende miljøkrav i utformingen av sine produkter og deltar aktivt i miljøvern, i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder, som anses for å være blant de strengeste.

Hvordan få den perfekte hagen  Byggmakker

Hvordan få den perfekte hagen

16.05.2018

Ønsker du deg en fin hage til sommeren? Med de riktige redskapene kan du få det. Her er våre favoritter som gjør hagearbeidet til en lek!