StartsidenTips og rådInspirasjon

Ett batteri til alle dine verktøy

Ryobi har laget et smart system med samme Lithium+ batteri som passer til mer enn 100 ulike elverktøy og hagemaskiner. Det er ingen grunn til å kjøpe nytt batteri hver gang du skal kjøpe et nytt verktøy.

One+ systemet består av et rikholdig utvalg av basisverktøy som dekker de fleste behov for hobbysnekkeren: drill, vinkelslipere, slagbor, kompressor og mye mer. Systemet er basert på et oppladbart batteri som kobles på det verktøyet du skal bruke og som er kompatibelt med alle One+ verktøyene.

Ingen ledninger og du slipper å betale for nytt batteri hver gang du kjøper et nytt verktøy. Litiumbatteriene har større kapasitet og en praktisk fire-trinns ladeindikator som viser gjenværende energi ved 100, 75, 50 og 25 prosent, slik at du vet når det er på tide å lade opp.

One+ hagemaskiner er kompatibelt med samme batteri og serien har alt som kreves for å holde orden i hagen: fra gressklippere og grensager til løvblåsere.

Alt til hobbysnekkeren. Har du ambisjoner om mer enn et verktøy? Invester i et batteri med ekstra høy kapasitet som passer til alle dine verktøy. Enkelt og greit!

Enklere å få jobben gjort. Gode verktøy er gull verdt. Her ser du en praktisk overfreser fra Ryobi.

Kombisett. Du kommer langt med dette håndtverkersettet fra Ryobi som inneholder bor-/skrutrekker, sirkelsag, stikksag, 2 stk. LITHIUM+-batterier, hurtiglader og praktisk veske.

Ryobi - Elektroverktøy av høy kvalitet

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.