StartsidenTips og rådInspirasjon

Gjenbruk er gøy med Quick Bengalack

Serien fra Quick Bengalack består av produkter som kan brukes rett på metall, tre og hardplast – eller rett på rust. Gjenbruk og DIY har aldri vært lettere!

Som spray får du Universallakk i hele 30 flotte ferdigfarger. Med spray har du lakk og påførings­verktøy i ett – rist og spray! Du kan bruke spray på underlag av metall, tre og hardplast, inne og ute.

Lag din egen designklassiker. Med det store utvalget av ferdigfarger i spray er det bare å sette i gang og la kreativiteten blomstre.

 

Fem gode grunner til å bruke spray

  • Flott, blank og slitesterk overflate
  • Flyter godt ut, dekker godt og er enkel å påføre
  • Meget god farge­ og glansstabilitet (varer lenge)
  • 30 fargenyanser å velge i 
  • Spray er påføringsverktøy og maling i ett

Med Quick Bengalack på boks kan du skape alle tenkelige farger, så dersom du har et spesielt fargeønske kan Byggmakker blande til den fargen du vil ha.

Vær miljøbevisst. Ikke selg det gamle bordet på Finn og kjøp nytt på IKEA, men lag isteden noe ikke alle andre har.

Nå kan du male rett på rust

Har du drømt om å kunne male rett på rust? Nå kan du det.

Quick Bengalack Rett på rust er rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt. Resultatet er en overflate som både dekker og beskytter mot rust og varer i mange år. I tillegg kan du blande produktet i akkurat den fargenyansen du ønsker.  

Rust? No problem. Nå kan du raskt og enkelt fornye rustne gjenstander i akkurat den fargen du ønsker. Fra rusten til lekker på 1-2-3.

 

Kan alt fornyes? Sjekk denne videoen her:

 

Skal du på loppemarked i høst? Byggmakker

Skal du på loppemarked i høst?

16.10.2019

Slik forvandler du skrot til skatter med spraymaling.

Enkel fornyelse med farger Byggmakker

Enkel fornyelse med farger

30.04.2018

Alt kan fornyes og få nytt liv med kvalitetsprodukter fra Scanox. Ikke bare får du et varig og lekkert resultat, men produktene er også enkle å påføre og fargeutvalget fantastisk. Sjekk ut noen inspirerende tips til fornyelse under.