StartsidenTips og rådInspirasjon

Nå har glassrekkverk blitt rimeligere – og enklere å montere selv

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Et rekkverk i glass kan gi deg spektakulær utsikt fra terrassen, samtidig som du får god beskyttelse mot vinden. Her er fire lekre løsninger for deg som vurderer en utvendig forandring.

– Glassrekkverk blir stadig mer populært i Norge. Tidligere har delene vært kostbare og vanskelige å montere. Nå er det endelig fullt mulig å gjøre det selv og delene kan hentes til en rimelig penge hos blant annet Byggmakker, forteller Hans-Martin Hansen i Arnøy Engros.

Dette er et lekkert alternativ til tradisjonelle rekkverk, som i tillegg krever regelmessig vedlikehold. Arnøy har et stort sortiment av glassrekkverk som passer ulike boliger og stiler. Rekkverkene består av herdet og laminert sikkerhetsglass som kan kombineres med stolper i stål, vinyl og treverk.

Uten en stolpe. Det er fullt mulig å sette opp glassrekkverk uten stolper og håndrekker. Systemet POINT Fixation har innfesting i underkant av dekket som kan være bjelkelag eller betong. Her er du sikret panoramautsikt fra alle kanter.

Kombiner glass og tre. Glassrekkverk er supermoderne akkurat nå. Dersom du vil bevare litt av den gamle sjarmen, kan du enkelt kombinere glasset med et klassisk hvitt rekkverk i tre slik som på bildet.

Vedlikeholdsfri vinyl. Vinylproduktene til Arnøy er et vedlikeholdsfritt og lekkert alternativ til tre. Fordelene med vinyl er mange. Blant annet er materialet UV-bestandig, enkelt å tilpasse og falmer ikke. Her med lekre hvite stolper foran en mørk fasade.

Rustfritt stål.Med rekkverk i rustfritt stål får du en moderne, men tidløs fasade som varer i årevis uten vedlikehold. Alle stålrekkverk fra Arnøy er laget av syrefast stål AISI 316 og kan utsettes for større påkjenninger. Et moderne og værbestandig rekkverk som kler alle fasader.

Tips! 

Du kan enkelt beregne kostnaden på de ulike rekkverkstypene på rekkverkskalkulator.no.

Legg inn størrelsen på terrassen, så regner kalkulatoren ut hvilket utstyr du trenger. Utstyrslisten kan du laste ned og ta med til din nærmeste Byggmakkerforhandler.

Vinyl er i vinden på norske terrasser i sommer Byggmakker

Vinyl er i vinden på norske terrasser i sommer

25.04.2019

Disse leveggene krever minimalt med vedlikehold, tåler alle temperaturer, og kan monteres enklere enn du tror.

Terrasseidyll på 1-2-3 Byggmakker

Terrasseidyll på 1-2-3

24.08.2018

Levegger i vinyl er godnyheten for deg som ønsker en oppgradering av terrassen din – uten for mye for- eller etterarbeid. Gjør deg klar for en bekymringsfri hagenyhet fra Arnøy Engros.

Ja til monteringsvennlige rekkverk Byggmakker

Ja til monteringsvennlige rekkverk

29.05.2018

Det er vedlikeholdsfritt, lett å montere og trendy. Nå kan du få rekkverk på terrassen i frostet glass eller vinyl. Utvalget er stort og valget er ditt.

Gjør det lunere og koseligere på terrassen Byggmakker

Gjør det lunere og koseligere på terrassen

25.04.2016

Levegger eller terrasserekkverk kan gjøre underverker for stemningen.