StartsidenTips og rådInspirasjon

Slutt på smellende dører

Med SmartClose på innerdørene blir det endelig fred å få.

Lyden av en dør som smeller hardt igjen er nok dagligdags i de fleste hjem. Om årsaken er gjennomtrekk, opprørske tenåringsbarn eller voksne som stresser, er det uansett en lyd som kan forstyrre husfreden. Fingre eller tær som kommer i klem kan ikke minst være en fryktelig vond opplevelse for både små og store familiemedlemmer.

Heldigvis finnes en løsning på dette problemet. Med Swedoor-tilbehøret SmartClose vil nemlig dørene automatisk lukke seg stille og rolig, akkurat som på kjøkkendører med dørdempere. Løsningen består av en magnetlås, samt diskret innfelte beslag i karm og dørblad som først frigjøres når døren lukkes. Magnetlåsen holder døren på plass når den er lukket. Du kan naturligvis ha døren åpen også – lukkefunksjonen trer nemlig først i kraft når det er meningen at døren skal lukkes.

SmartClose leveres som en komplett dørløsning med dempere og magnetlås til Swedoors Advance-line-dører.

SE VÅRT UTVALG AV INNERDØRER HER

DESIGN DIN EGEN DØR
På hjemmesidene til Swedoor finner du et digitalt designverktøy som lar deg teste ut hvordan forskjellige dører vil se ut i forskjellige rom. Designverktøyet lar deg velge mellom stue, kjøkken, soverom og bad for innerdører, og i hver setting får du muligheten til å se hvor godt de ulike dørene passer inn. Dette er steder å starte hvis du trenger litt inspirasjon eller er i tvil om hvilken stil du bør velge på innerdørene dine.

Foruten farger og mønstre kan du altså bestille Swedoor-dørene med i Advance-line med den nye SmartClose-funksjonen som får døren til å gli smidig og lydløst igjen.

SmartClose-funksjonen gjør det umulig å smelle med dørene.

PRØV DESIGNVERKTØYET HER:
Velger du Swedoor, kan du enkelt mikse og trikse blant farger og forskjellige mønstre og utforminger på døren før du kjøper. På nettsiden swedoor.no finner du nemlig et nyttig designverktøy til både inner- og ytterdører.

Frisk opp hjemmet med nye innerdører  Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018 Byggmakker

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

15.03.2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde Byggmakker

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde

13.02.2018

Kanskje det til og med kan åpne for helt nye romløsninger i boligen din?

En dør er ikke lenger bare en dør, den er interiør Byggmakker

En dør er ikke lenger bare en dør, den er interiør

13.11.2017

Se de kreative tipset til hvordan du kan gjøre boligen din enda mer funksjonell og trendy med nøye utvalgte innerdører.