StartsidenTips og rådProff

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Denne karmskruen halverer monteringstiden og kan brukes i alt fra tre og stål til betong, Leca og tegl. Her kan du lese om Programa Karmfix fra ESSVE.

Programa Karmfix er utviklet av ESSVE for å gjøre utskifting av vinduer og dører enklere. Tidligere løsninger har vært trekiler, klosser og vanlige skruer, løsninger som førte med seg en mengde justeringer og tilpasninger før vinduet eller døren satt slik den skulle. Med Karmfix kan du nå garantere at dører og vinduer kommer i rett posisjon, og jobben kan helt fint gjøres på egenhånd.

– De som bruker Karmfix opplever det som «genialt» og «en ny verden». Når man tar på seg prosjekter innen rehabilitering og oppussing, er det ofte at man bytter ut både vinduer og dører. Denne skruen gjør at du kan halvere tidsbruken og reduserer risikoen for sprekker, samtidig som du får et garantert pent resultat, sier Pål Jahr, teknisk ansvarlig i ESSVE:

Vil du se nærmere på Programa Karmfix?
Logg deg inn og se produktet i BM-portalen!

KARMFIX: Karmskrue fra ESSVE

Karmskruen kan justeres uten faste klosser og kan enkelt justeres i ettertid. Karmfix slås enkelt inn i stenderen og lager et sentreringshull slik at du får en rett montering. ESSVE har bevisst laget et bredt utvalg av lengder, slik at man dekker mange ulike spaltepredder.

– For å posisjonere vinduet eller døren i rett posisjon, anbefaler vi å bruke en pumpepute eller en nivåskrue. Pumpeputa funker som en trinnløs justerbar kile ved hjelp av luft, mens nivåskruen passer best når man skal sette inn flere vinduer i samme veggflate, sier Jahr.

Ikke medlem av Team Proff?
Få med deg alle fordelene her

NIVÅSKRUE: Nivåskruen brukes for et rett og riktig resultat.

Programa Karmfix kan brukes i mange forskjellige veggmaterialer. I tillegg til tre og stål kan den brukes i betong, Leca og tegl – da med egnet nylonplugg.


Slik fungerer karmskruen:

Ønsker du mer produktopplæring? Besøk produktsenteret her

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Platefeber fra Rockwool Byggmakker

Platefeber fra Rockwool

11.05.2020

Med sine unike innebygde egenskaper er Rockwool sine ulike isolasjonsplater egnet for alt du måtte trenge for dine isolasjonsjobber. Her er en noen av dem!

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre Byggmakker

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre

27.04.2020

Radonsperre 400 er Isolas bestselger for radonsikring av bygg. Med Radon Komplett får du en smart tilbehørspakke til denne som er tilpasset en bolig med grunnflate på rundt 100 m2.

Effektivt og enkelt uten plugg Byggmakker

Effektivt og enkelt uten plugg

20.04.2020

Lettbetongskruen fra ESSVE trenger ikke forboring. I ulike lengder og tykkelser vil denne skruen forenkle og effektivisere din hverdag.