StartsidenTips og rådProff

Røff og robust gipsplate

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Helt siden 1908, da den første gipsplaten ble konstruert, har gipsplater blitt å se i mange norske hjem. Med mål om å skape trygge, miljøvennlige og behagelige rom, har Norgips spesialisert seg på gipsplater. For Norgips er hjemmets vegger med på å gjøre forbrukeren rolig til sinns, trygg og glad. De ønsker med sin produktutvikling og spesialisering på gips å skape en bolig for framtiden.

– En bolig for framtiden har minimalt energibehov, varmes opp med fornybar energi og har et behagelig inneklima. Det ønsker vi å sørge for med våre produkter, sier Thomas Mila, produktsjef i Norgips.

Det er flere gode grunner til å velge gips.

Gipsplater gir deg en hel flate, og på grunn av sparkel-forsenkning på langkantene er det lett å sparkle platene sammen uten en synlig skjøt. I tillegg har gipsplater gode egenskaper for å bukte med fuktproblematikk.

Produktsortimentet til Norgips har vokst med årene, og de har ulike produkter for ulik bruk til ulike rom.

Om det handler om søvn, matlaging, lydisolering eller oppheng for TVen har Norgips et passende alternativ. Sist ut er platen Ultraboard, den brannsikre og skruefaste gipsplaten med gode, lyddempende egenskaper.

Ikke medlem av Team Proff?

Få med deg alle fordelene her

Link

Med Ultraboard på veggen

Hvis man ønsker å henge ting på stueveggene, nå eller i fremtiden, er det lurt å bruke en skruefast gipsplate som Ultraboard.

Platen gir deg alle gipsens kvaliteter, men tåler i tillegg at du henger opp TV-er, hyller og kunst hvor som helst på veggen, uten å måtte tenke på å skru inn skruene i en stender eller et spikerslag på baksiden av platen.

– Vi anbefaler to lag Ultraboard der det skal henges opp innredning eller andre tunge gjenstander. Med Ultraboard i 13 mm tykkelse, kan du skru inn en skrue hvor som helst og den tåler 23 kg direkte uttrekk. Ved to lag tåler hver skrue hele 50 kilo, sier Mila.

ØNSKER Å SKAPE BEHAGELIG INNEKLIMA: Thomas Mila, Norgips

Ultraboard gir en tøff og robust vegg med klassifisert brann- og lydkrav. For UB 15 gjelder forholdvis 33 kg på ett platelag. Bruker du plugg er det 60 kg på ett platelag.

EKSTRA ROBUST: Ultraboard fra Norgips

 

Pris og tilgjengelighet på Ultraboard:

Logg deg inn og se produktet i BM-portalen!

Link
Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.