StartsidenTips og rådSesong

Smart oppbevaring i liten gang

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Inngangspartiet er ofte husets minste rom, allikevel er det gjerne her alt rotet samler seg.

Ytterjakker, sko, luer, votter, nøkler, vesker, briller, skjerf og paraplyer. Listen er lang over ting som ofte flyter rundt i inngangspartiet. Her gjelder det å tenke smart når du skal finne gode løsninger for oppbevaring og innredning.


Bruk rabattkode "BMVENN"

Lange, smale inngangspartier er spesielt krevende å innrede fordi det er vanskelig å finne løsninger som ikke tar for mye plass i rommet. Men med den nye Flexi Slim-serien fra Langlo får du smart innredning helt ned i 37 cm dybde. Den tar lite gulvplass, men du får allikevel mye lagringsplass til oppbevaring av jakker, sko og sesongklær. Dersom du vil ha skyvedører foran, blir skapet 50 cm dypt.

Velger du skap fremfor hyller og knagger får du er ryddigere uttrykk, og rommet blir mer luftig. Dessuten er det superpraktisk med et høyskap til lange jakker og kåper.

Plassbesparende. Smale inngangspartier er mer krevende å innrede. Med sine 37 centimeter i dybde tar garderobeinnredningen Flexi Slim svært liten plass, men rommer allikevel mye.

Forarbeid: Hvordan ta mål:

Hjelp barna å holde orden

Det er alltid utfordrende å få barn til å henge opp jakka si, sette skoene inn i skohylla og holde orden. Men med noen enkle triks kan du gjøre det lettere for dem å rydde etter seg.

– Har du noen gang sett barna eller ungdommene i huset henge ytterjakken sin opp på en kleshenger og inn i skapet? Barn bruker ikke kleshengere, det tar alt for lang tid. Men kroker gjør det mye enklere. Mitt tips er derfor å tre kroker inn på garderobestengene. Monter de i to høyder, slik at både små og store når opp og får klærne inn i skapet, tipser Torill Velle, markedssjef i Langlo.

Langlo selger pakker med garderobekroker som er tilpasset garderobestenger for den nye Flexi Slim-løsningen.

TIPS! Om du ønsker et skap uten garderobestang, kan du henge opp en knaggrekke på bakveggen inne i skapet. Med et høyt skap får du plass til to knaggrekker i høyden. Supert om du har barn i huset. Det gjør det enkelt å henge opp egne jakker og skjerf.

Se montering av garderobestenger her:

Bak en dør. Gjem bort rotet bak delikate hvite skyvedører og få et renere uttrykk i gangen. Med skyvedører foran, blir skapet 50 cm dypt.

 

 

Flexi slim fås i hvit, sort, eik, oak sanremo sand og vulkangrå.

 

Sko som flyter

Oppbevaring av sko er en annen utfordring som gjerne blir undervurdert under planleggingen av garderobe i gangen.

– Jo lettere tilgjengelig skoene er, jo lettere er det også sette dem på plass etter bruk. Langlo har flere forskjellige løsninger for oppbevaring av sko. Uttrekkbare hyller med skobøyle, hylleinndeler og uttrekkbart skostativ er noen av dem. Alle gjør at skoene blir løftet opp fra gulvet. Enkelt å ta i bruk og enkelt å sette på plass etter bruk, konstaterer Velle.

Se montering av uttrekkbart skostativ her:

 

Et annet tips er å bruke kroker for å henge opp støvletter. Høye støvletter blir fort stygge i «knekken» når man lar de stå på gulvet. Med Langlo sine klypekroker kan du enkelt feste dem slik at de blir oppbevart på en skånsom måte.

Ting og tang

Det er en fordel om alt har sin faste plass i gangen. Slik blir det lettere å holde orden og du unngår at ting ligger og flyter.

Gi alle i huset sin egen boks eller kurv til nøkler, solbriller og småting. Du kan gjerne oppbevare de gjemt i skapet, men de bør være lett tilgjengelige, avslutter Velle.

Velkommen inn. Selv en liten gang kan bli innbydende med enkle grep. En grunn innredning fra Langlo, med kroker istedenfor kleshengere, gjør det enkelt for både barn og vokse å holde orden. Her ser du innredning i Oak Sanremo og hvit utførelse.

Slik organiserer du gangen din Byggmakker

Slik organiserer du gangen din

13.10.2020

Irriterer du deg over lite oppbevaringsplass i gangen? Ligger det alltid strødd sko og yttertøy? Få inspirasjon til smarte løsninger her!

Garderobe kampanje Byggmakker

Garderobe kampanje

08.09.2020

* Gratis hjemlevering av din Langlo garderobe om du bestiller før 10. oktober

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.