Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vinkelsliper 18v xr fva 125mm naken

  • DEWALT Vinkelsliper 18V XR FVA 125mm
  • forbedret børsteløs motor for utvidet kraft
  • E-Brake & E-Clutch
  • Overstøpt bak- og sidehåndtak for komfort
  • kompatibilitet med alle XR Flexvolt-batterier
  • Produktinfo
  • DEWALT 18V XR Flexvolt Advantage vinkelsliper har forbedret børsteløs motor for utvidet kraft. Oppgradert elektronisk modul og komponenter gir ekstra motorkraft. Full kompatibilitet med 18V XR-batterier og alle XR Flexvolt-batterier. FV-batteripakker med høy kapasitet kan oppdages av maskinen og levere enestående og forskjellige effektnivåer. E-Brake & E-Clutch gir sluttbruker klasseledende sikkerhetsbeskyttelsesfunksjoner. Avtakbare beskyttende støvbeskyttere gir ekstra motorforurensningsbeskyttelse, noe som øker verktøyets holdbarhet. Overstøpt bak- og sidehåndtak gir brukeren økt grep og komfort i en rekke konfigurasjoner som passer brukerens preferanser. Leveres uten batteri og lader i TSTAK.

    Artikkelnr. 57274473
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.